Verstopping in Zevenhuizen of Zuidplas? Snel geregeld!

Komt er water omhoog uit uw toilet, loopt het water in de douche niet meer goed weg of is de gootsteen geblokkeerd en heeft u last van een borrelende afvoer? Dan heeft u een verstopping in uw riolering of afvoer. Loodgieter Zevenhuizen verhelpt meteen problemen met uw riolering en afvoeren in de regio Zevenhuizen/ Zuidplas.

Naast een verstopping kunt u ook voor alle andere werkzaamheden omtrent uw riool bij ons terecht zoals: riool aanleggen, riolering vervangen, rioolrenovatie, rioolreiniging, rioolinspectie, stankoverlast uit uw riool en rioolvliegjes.

Het rioleringsstelsel van een woning is over het algemeen niet complex maar wel lastig te bereiken. Kleine verstoppingen lost u mogelijk nog zelf op, maar bij terugkerende of hardnekkige problemen is het verstandig om een rioleringsbedrijf in de te schakelen. Onze loodgieters weten precies hoe een goed functionerend systeem moet zijn en kunnen u snel en efficiënt van eventuele problemen afhelpen. Zelf rioolproblemen oplossen brengt risico’s met zich mee; een stalen veer door de afvoer of verkeerde aansluiting kan de situatie zelfs verergeren. Ook de middelen die u in uw supermarkt of bouwmarkt kunt krijgen maken het probleem alleen maar erger vaak.

Onze loodgieters en rioolexperts leveren uitsluitend kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw riolering naar behoren werkt; zo heeft u hier in de toekomst geen omkijken meer naar. Ook na afronding de werkzaamheden staan wij voor uitgebreide nazorg. Waar helpen wij u mee? Verstoppingen van het toilet, de gootsteen of de douche en de bijbehorende afvoeren.

Verstoppingen of overige problemen rondom de riolering komen altijd ongelegen; wij staan voor u klaar!

Ervaart u directe problemen rondom de riolering óf wilt u graag de riolering laten onderzoeken? Wij zorgen bij verstoppingen voor een snelle en effectieve oplossing, waar deze ook is te vinden. Middels onze rioolinspectie zijn we in staat dieper in uw riolering te kijken naar mogelijke problemen. Zo vinden we wortelgroei, (haar)scheurtjes, opstoppingen of verzakkingen terwijl u zelf mee kan kijken. Ook wanneer u een nieuwe woning heeft gekocht en een beter beeld wilt krijgen van de staat van het riool, staan we voor u klaar! Zo zijn wij uw allround rioolservice in Zevenhuizen en omgeving.

Een verstopping is al verholpen voor €169,50- inclusief BTW, voorrijkosten, arbeid en 8 weken garantie. En dat ook nog eens dezelfde dag! Geen extra of verborgen kosten, gewoon een vast en duidelijk tarief.

Direct een afspraak maken? Bel ons dan op 06-46747437 of neem contact met ons op via het contactformulier!